Accent

Nieuwe schoolbus

29 februari 2024

Met deze bus vervoeren we leerlingen naar praktijkplaatsen buiten de school.
Diverse bedrijven in de regio hebben geholpen deze bus te realiseren.
Onder het genot van een hapje en een drankje bedankten we woensdag 28 februari jl. (een deel van) de sponsors voor hun gulle bijdrage.

Tegelijkertijd probeerden onze stagedocenten de sponsors te interesseren een stagebedrijf te worden voor onze leerlingen.

Hartelijk dank aan alle sponsors:
Vishandel Jacob van Zoest, Koster Montage B.V., Temm & Tuin, De Box, Fresko B.V., BCA Brandveilig, Bouw Doppenberg B.V., Schildersbedrijf Van Domselaar, Cervo International People, Heinen & Hopman, Konst Nijkerk, Bakkerij Ten Have, Bouw Bulderweg Hoveniersbedrijf, Calculatie Bureau Van Twillert, Jobstap, Hop Zeefdruk & Reclamecentrum B.V., Ham onderhoud/service/reparatie, Doornhof Verzekeringen, Thuus eetcafé 2.0, ABC Banden, Maatt, Bouwbedrijf J. van Dijk B.V., Coava, Damen Dredging Equipment, Amerongen Rioolbeheer, Techno Plating Nijkerk B.V., Alfa Accountants en Adviseurs, Drukkerij Van de Ridder, Restaurant het Oosten, Amerongen Sierbestrating B.V., Frits Events, Joél Brink Kwaliteitsvishandel, Glashandel Koelewijn B.V., Zeevishandel Robert Breukers, Timmer Grondweg en waterbouw, Vesta brandwerende systemen, Huisman Kaas, Kühne Industrie B.V., Vishandel Heinen & Koelewijn B.V., Bakker Bart, Van der Haar Groep, Houthandel De Vries, Gflex, AIG Automotive, Kooij Autoschade, Rabobank Randmeren.

Foto’s zijn gemaakt door Ely Hackman voor NijkerkNieuws.

De foto hierboven komt van de website Saam.