Accent

Opleidingsschool

Stage bij Accent Nijkerk
Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze schoolwebsite en aan het oriënteren bent voor je stage.
Voor meer informatie over onze school bekijk dan de rest van deze website. Daarna nog steeds interesse en/of vragen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Studenten van Hogeschool Utrecht, Universiteit Utrecht en Christelijke Hogeschool Windesheim die een stageplek zoeken voor schooljaar 2021-2022 worden van harte uitgenodigd om hun brief en cv te sturen naar onderstaand mailadres.

Meerscholen Opleidingsschool
Meerscholen Opleidingsschool (de MOS) is een samenwerkingsverband van zeven scholen voor voortgezet onderwijs en drie lerarenopleidingen. Sinds 2012 is er een intensieve samenwerking tussen de scholen van Meerscholen en de tweedegraads en eerstegraads lerarenopleidingen van Hogeschool Utrecht en Christelijke Hogeschool Windesheim en de eerstegraads lerarenopleiding van de Universiteit Utrecht.

Dit partnerschap is beschreven in een samenwerkingsovereenkomst. De partners zijn sterk verbonden met elkaar als het gaat om de opleiding en professionele ontwikkeling van aankomende leraren.
Meer informatie over de MOS vind je op de website van Meerscholen Opleidingsschool.

Contactgegevens schoolopleider:
Diana Dukel
Mailadres: mos@accentnijkerk.nl
Telefoon: (033) 245 88 19